Over ons

The Health Cloud bestaat uit drie vooruitstrevende organisaties binnen de Nederlandse gezondheidszorg: Medicore, Cure4 en Vitaalpunt.

Gezamenlijk streven we naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het verlagen van de kosten in de zorg en het creëren van gezondheidswinst. Deze filosofie stelt ons in staat om op duurzame wijze toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers en klanten.

Filosofie

The Health Cloud is opgericht in 2011 door Medicore en Cure4 met het doel om de zorg te verbeteren. Kort na de oprichting is Vitaalpunt als eerste organisatie aangehaakt in deze samenwerking. De organisaties van the Health Cloud zijn allen actief in de Nederlandse gezondheidszorg.

Triple Aim

Het zorglandschap verandert en de markt is continu in beweging. Stijgende kosten, marktwerking en een toenemende zorgvraag leggen grote druk op de gezondheidszorg. Medicore, Cure4 en Vitaalpunt zien in deze veranderingen juist kansen en mogelijkheden. Kansen om oplossingen te bieden die de kwaliteit van de zorg verbeteren, kostenbesparingen opleveren en leiden tot gezondheidswinst. Deze filosofie stemt overeen met de Triple Aim van het Institute for Healthcare Improvement (IHI). De Triple Aim benadering richt zich op het optimaliseren van de gezondheidszorg, waarbij oplossingen tegelijkertijd worden getoetst aan drie doelen:

  1. Oplossingen moeten bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van de zorg;
  2. Oplossingen moeten gezondheidswinst opleveren voor een individu of groep of bijdragen aan de kwaliteit van leven;
  3. Oplossingen moeten bijdragen aan de efficiency van de zorg.

Ondernemend, ambitieus en vooruitstrevend

The Health Cloud is ondernemend, ambitieus en vooruitstrevend. Dankzij jarenlange ervaring binnen de zorg zijn de organisaties van the Health Cloud in staat antwoorden te bieden op de complexe zorg-, kwaliteits- en efficiëntievraagstukken binnen de zorgmarkt. The Health Cloud heeft toonaangevende opdrachtgevers binnen ziekenhuizen, GGZ-instellingen, klinieken, verplegings- en verzorgingsinstellingen. Lees hier meer over wat Medicore, Cure4 en Vitaalpunt doen.

Geïnteresseerd in het werken bij the Health Cloud?

Bekijk hier onze vacatures