Werken bij

Werken bij the Health Cloud staat voor passie voor de gezondheidszorg. We zijn een open en informele organisatie met een stevige (groei)ambitie. Wij zoeken mensen die onze passie delen en zin hebben om aan onze ambitie om te blijven innoveren mee te werken.

Wie zijn wij?
Er werken 126 medewerkers bij the Health Cloud. De verhouding man – vrouw is 60% – 40%. De gemiddelde leeftijd bij the Health Cloud  ligt rond de 33 jaar en veel medewerkers hebben een hbo of wo achtergrond.  Lees hier meer over onze bedrijfscultuur.

Vacatures en solliciteren
Benieuwd of jij past bij the Health Cloud? Doe de DNA check en kijk of er een match is. Of bekijk direct het actuele vacatureoverzicht!

Staat er momenteel niets voor jou bij dan kun je ook een open sollicitatie sturen.  Ook kun je via twitter op de hoogte blijven van de mogelijkheden binnen Cure4 en Medicore. Je kunt natuurlijk ook eerst meer lezen over onze arbeidsvoorwaarden, de verschillende ontwikkelmogelijkheden bij the Health Cloud en onze sollicitatieprocedure.

Student of starter?
Bekijk hier jouw mogelijkheden of kijk rechts wanneer we inhousedagen organiseren of op bedrijvendagen staan.

Vragen en contact
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de FAQ.

Gewoon eens sfeer proeven?
Dat kan. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een  lunch bij ons op kantoor. Dit initiatief van ons wordt met veel enthousiasme ontvangen door jullie. Erg leuk! Wij zijn echter hierdoor wel genoodzaakt de lunchafspraakmogelijkheid iets minder vrijblijvend te maken en zullen daarom op basis van cv een selectie moeten maken.

Maak een lunchafspraak