Arbeidsvoorwaarden

Als de functie en onze organisatie je aanspreken is het natuurlijk net zo belangrijk dat onze arbeidsvoorwaarden je bevallen. Rechts vind je een overzicht.

Vacatures en solliciteren
Spreekt wat je hier rechts leest je aan, bekijk dan direct of er op dit moment vacatures zijn die bij je passen en solliciteer!

Je kan er ook voor kiezen eerst meer te lezen over de sollicitatieprocedure, de ontwikkelmogelijkheden die we je bieden en het werken bij the Health Cloud.

Open sollicitatie
Staat er momenteel niets open wat bij je past dan kun je ook een open sollicitatie sturen.

Vragen en contact
Heb je nog vragen na het lezen  van onze arbeidsvoorwaarden. Neem dan gerust contact op met onze Recruiter Brenda Post M: 06 493 18 304.  Of bekijk de FAQ.

Salaris

Wij bieden je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Daarbij ontvang je jaarlijks, bij goed functioneren, een percentage van je loon als loonsverhoging.

Pensioen

Om ervoor te zorgen dat je bij pensionering nog genoeg inkomen ontvangt, hebben we een prima pensioenregeling voor je geregeld. The Health Cloud komt je voor een groot deel tegemoet in je premie, tot een maximum van 70%. Je kunt op vrijwillige basis en binnen de fiscale grenzen extra premie storten in de regeling.

Vakantiegeld

Ieder jaar krijg je in mei 8% van je brutoloon uitbetaald als vakantiegeld.

Vakantiedagen

Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Als je dit niet voldoende vindt, kun je er tot 10 per jaar bijkopen.

GSM

Bij een werkweek van minimaal 24 uur krijg je een mobiele telefoon ter beschikking die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken. Gebruik je liever je eigen PDA, dan kun je – zonder dat het je wat kost – een data-abonnement daarbij afsluiten. In sommige functies krijg je van ons een PDA met een databundel.

Ontwikkeling

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Minimaal twee keer per jaar bespreken we je voortgang en functioneren. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan. Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een gericht studieplan op te stellen en voeren we eens per jaar een ontwikkelgesprek met je. Kijk ook hier voor de ontwikkelmogelijkheden binnen the Health Cloud.

Leaseauto

In verschillende functies krijg je een leaseauto ter beschikking. Deze auto kun je ook privé gebruiken. De bijgeleverde tankpas gebruik je hiervoor, op basis van fair use.

Variabele beloning

Het is in sommige functies mogelijk om afspraken te maken over variabele componenten in je beloning. We spreken in dat geval haalbare doelstellingen af waar een beloning aan gekoppeld is.

Overige voordelen

Zoals hierboven aangegeven kom je in verschillende functies in aanmerking voor aanvullende voordelen. Heb je nog andere wensen, dan kun je dat kenbaar maken in het sollicitatiegesprek. We zullen jouw wensen serieus beoordelen en kijken naar de mogelijkheden.

Flexibele werktijden en thuiswerken

Door onze flexibele werktijden kun je in bijna iedere functie tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je leidinggevende over een passende tijd voor jezelf en de afdeling waar je werkt. Het is (afhankelijk van je functie) ook mogelijk om thuis te werken om de files te ontwijken, op een ziek kind te passen of gedurende een vaste thuiswerkdag. Omdat we kennisdeling en werksfeer belangrijk vinden, is het wel van belang dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent.

Lunch

Iedere dag kun je tussen de middag voor de lunch aanschuiven in onze goed verzorgde kantine. Je krijgt zo de kans je werkdag te onderbreken en kennis te maken met je collega’s van andere afdelingen of werkmaatschappijen. Daar komt bij dat wij zorgdragen voor een groot deel van de kosten. Eet smakelijk!

Activiteiten

Iedere vrijdag om 17.00 uur is er gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten op de VrijMiBo in onze eigen bar. Ook is er tijd voor gezelligheid tussen je werkzaamheden door en kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve Personeelsvereniging PeeVee. We verwelkomen je graag!

RSI Preventie Training

Jouw gezondheid is ook voor ons van belang. Veel collega’s zitten naast hun werk ook thuis, vanwege een hobby of een eigen bedrijf, achter een monitor. Om RSI te voorkomen bieden we een goede en enthousiasmerende preventietraining aan waarin we toelichten hoe je klachten kunt voorkomen en bewust met je werkhouding en -gedrag kunt omgaan. Vervolgens bekijken we jouw werkplek en stellen we deze zo in dat je met de juiste houding je werk kunt doen en klachten zoveel mogelijk voorkomt.

Collectieve zorgverzekering

Via onze collectieve zorgverzekering profiteer je van een korting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Daarnaast kom je in aanmerking voor extra andere voordelen. Zo onderga je bijvoorbeeld geen medische keuring bij het afsluiten van een uitgebreide verzekering.

Verhuisvergoeding

Ga je dichter bij je werk wonen en wordt je reistijd daardoor significant minder, dan kom je in aanmerking voor een financiële vergoeding. Verhuizen is dus gunstig voor je vrije tijd en voor je portemonnee.

Extra vrije dagen

Ben je 5 of 10 jaar bij ons in dienst, dan belonen we je trouwe dienst. Je ontvangt eenmalig respectievelijk 5 of 10 extra vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, die je gedurende het hele jaar mag opnemen.