Bedrijfscultuur

The Health Cloud is een open en informele organisatie met een ondernemende bedrijfscultuur.

Benieuwd of the Health Cloud bij jou past? Doe hier rechts de DNA check of ga direct door naar ons actuele vacatureoverzicht.

Wie zijn wij?
We zijn gevestigd in een kleurrijk en licht pand centraal gelegen in Utrecht. Voor een indruk van de sfeer bij the Health Cloud kun je even binnen kijken of lezen wat medewerkers zelf vinden van het werken bij the Health Cloud.

Collegialiteit en samenwerking
Elke dag wordt er een heerlijke lunch verzorgd voor alle collega’s. Op die manier leer je je collega’s goed kennen.

Om de collegialiteit en samenwerking te bevorderen hebben we wekelijks een borrel in onze eigen bar. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging waar je lid van kan worden die ook regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Activiteiten na het werk
Ook buiten het werk doen en organiseren collega’s regelmatig activiteiten. Een paar collega’s gaan regelmatig met elkaar hardlopen of trainen voor de Alpe d’Huzes waar wij jaarlijks aan meedoen. Dus als je zin hebt, ben je van harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen.

Kennisdeling
Als we voorop willen blijven lopen in de markt, onze expertrol willen behouden en willen blijven innoveren, begint dat met het delen van kennis. Dit doen we zowel intern als extern. Wij organiseren dan ook regelmatig kennissessies, klantendagen en workshops.

Arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling
Samengevat: als je bij ons komt werken, kom je terecht in een prettige werkomgeving. Daarnaast bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket en investeren we in jouw ontwikkeling.

Vragen en contact
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de FAQ.

paginate paginate paginate paginate paginate paginate paginate paginate paginate
 • Heb jij ons DNA?

  Doe de check en leer over onze cultuur!

  Start de DNA check
 • 1.

  Mijn ideale organisatie is te typeren als:

 • Wij zijn een jonge en open organisatie met de ambitie om te groeien en ons te blijven verbeteren. Wij trachten innovatieve oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers die direct toegevoegde waarde biedt voor hun business. We werken vaak samen in projecten zodat we van ieders expertise gebruik kunnen maken en het totale resultaat hierdoor versterken. Eigen initiatief en ondernemerschap vinden wij hierbij dan ook belangrijk.
 • 2.

  Ik ambieer een functie waarin ik vooral bezig ben met:

 • We zijn een organisatie in een dynamische markt en betrekken medewerkers actief bij het ontwikkelen van producten en diensten voor nieuwe en bestaande doelgroepen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten en opdrachtgevers zich kunnen richten op het verlenen van goede zorg. We lopen voorop als het gaat om de ontwikkelingen in de zorg en willen een bepalende kennispartner zijn voor opdrachtgevers. Daarbij is de ontwikkeling van onze medewerkers een belangrijk speerpunt. Middels onze Academy, kennisbijeenkomsten en het continu delen van kennis met collega’s proberen wij onszelf blijvend te verbeteren.
 • 3.

  Ik voel mij het meest thuis in een organisatie die zich voornamelijk richt op:

 • Stilstaan is voor ons achteruitgang. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt en ontwikkelen daarvoor nieuwe diensten en producten. Om onze groeidoelstellingen te behalen, de complexe projecten tot een succes te maken en adequaat in te spelen op de wensen van onze klanten, vinden wij de ontwikkeling van onze medewerkers enorm belangrijk. Daarnaast werken wij met een projectmethodiek gebaseerd op Prince2 en voor de softwareontwikkeling werken we met Scrum. Naast deze handvatten stimuleren wij eigen inbreng en ondernemerschap bij de uitvoer van projecten voor onze klanten.
 • 4.

  Mijn ideale werkgever is een organisatie die streeft naar:

 • De zorgmarkt is dynamisch en verandert continu, zo ook de klantbehoeften. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen die naar innovatieve diensten die aansluiten op de actuele marktomstandigheden. Wij maken graag gebruik van de expertise en kennis van medewerkers om de aansluiting bij klanten en de marktbehoeften te realiseren en te borgen. Dit vraagt wel een hoge mate van flexibiliteit, kennis van de markt en daadkracht. Met daadkracht bedoelen we de vertaling naar toepasbare oplossingen die direct toegevoegde waarde voor onze klanten opleveren.
 • 5.

  Ik werk het liefst met:

 • We werken met standaarddocumenten, procedures en methodieken, maar daarbij is er ook veel ruimte voor pragmatiek om zo betere aansluiting te vinden bij het type klant en/of de specifieke opdracht. Daarnaast krijgt elke medewerker individuele ontwikkelgesprekken om samen persoonlijke doelstellingen te bepalen. We willen onze klanten en opdrachtgevers graag actief betrekken bij onze visie, diensten en producten. Dit doen we door middel van kennisbijeenkomsten, klantenpanels en relatiedagen om onze visie af te stemmen aan de praktijk en om kennis en expertise met elkaar te delen.
 • 6.

  Mijn werkwijze typeert zich als volgt:

 • The Health Cloud is een professionele organisatie met een pragmatische instelling en een sterke focus op het leveren van toegevoegde waarde aan de klant in de vorm van concrete oplossingen. Wij maken hierbij gebruik van bestaande methodieken en procedures. Wel is er voldoende flexibiliteit om deze aan te passen aan het type project of klant. Om snel te kunnen schakelen, zijn functies niet al te afgebakend, zodat jij de ruimte krijgt om de klant zo goed mogelijk te bedienen.
 • 7.

  Als het gaat om werktijden:

 • The Health Cloud biedt je in principe veel flexibiliteit qua werktijden. Zo kun je jouw dag beginnen tussen 7:30 en 10:00. Vanuit the Health Cloud heb je vaak ook veel contact met opdrachtgevers in de zorg en die verwachten vaak dat je minimaal tussen half 9 en vijf bereikbaar bent. Ook is het mogelijk thuis te werken bij the Health Cloud. Moet je eerder weg vanwege een privé-afspraak of nog even extra gas geven tijdens een project, dan log je toch thuis even in? Bij The Health Cloud kun je kiezen voor een werkweek van 32, 36, 38, en 40 uur. Mocht je in een week toch meer uren maken dan kennen wij een tijd-voor-tijd regeling.
 • 8.

  Als het gaat om het delen van kennis past het volgende het meest bij mij:

 • Bij The Health Cloud is er een goede verhouding tussen het zelfstandig werken bij opdrachtgevers en het werken in teamverband op kantoor omdat wij het belangrijk vinden dat jij feeling houdt met het werkveld, je collega’s en de organisatie. Om voorop te blijven lopen is het nodig om continu kennis te vergaren en uit te wisselen. Vanuit onze Academy ondersteunen wij jou met interne opleidingen en cursussen. Daarnaast stimuleren wij het delen van jouw kennis via onder andere publicaties. Kennisdeling doen we daarnaast door intervisies met collega’s en externe relaties in de vorm van workshops, relatiedagen en kennisbijeenkomsten.
 • 9.

  Ten aanzien van mijn ontwikkeling past het volgende het beste bij mij:

 • Bij The Health Cloud hanteren wij een functiehuis met daarin duidelijk omgeschreven competenties waarop je wordt beoordeeld. We kennen diverse doorgroeimogelijkheden en carrièrepaden. Daarnaast voeren wij jaarlijks een persoonlijke ontwikkelingsgesprek met je om je de juiste ondersteuning te kunnen bieden om door te groeien binnen de organisatie. Denk hierbij aan diverse opleidingen en trainingen, maar ook coaching en begeleiding op het vlak van persoonlijke vaardigheden.
 • Hopelijk heb je een beter beeld gekregen van the Health Cloud en ons DNA. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze huidige vacatures en solliciteer.
  Bekijk de vacatures

Even binnen kijken

Wil je meer zien over de sfeer en cultuur binnen the Health Cloud? Bekijk dan de filmpjes van onze entree, lunchruimte, bar en werkruimten.

Bekijk de filmpjes


Collega’s aan het woord

Wil je graag persoonlijke verhalen van medewerkers horen over het werken bij the Health Cloud? Dat kan! Zij vertellen je graag meer.

Lees hier verder