Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie via de website ontvang je direct een ontvangstbevestiging van ons. Binnen maximaal twee weken laten we je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Het vervolg van de sollicitatieprocedure wordt hier rechts uitgelegd.

Vacatures en solliciteren
Bekijk hier ons actuele vacature aanbod. Staat er momenteel niets voor jou bij dan kun je ook een open sollicitatie sturen.  Maar je kan natuurlijk ook eerst meer lezen over onze arbeidsvoorwaarden en de ontwikkelmogelijkheden binnen the Health Cloud.

Kennismaken
Je kunt ook, voordat je solliciteert, eerst informeel kennismaken met The Health Cloud. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een afspraak te maken voor een informele lunch bij ons op kantoor. Je kunt dan letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven op ons kantoor.Dit initiatief van ons wordt met veel enthousiasme ontvangen door jullie. Erg leuk! Wij zijn echter hierdoor wel genoodzaakt de lunchafspraakmogelijkheid iets minder vrijblijvend te maken en zullen daarom op basis van cv een selectie moeten maken.Een andere optie is om onze kalender te bekijken, even binnen te kijken of te lezen wat jouw eventuele toekomstige collega’s vinden van het werken bij the Health Cloud. Niet genoeg? Lees hier meer over onze bedrijfscultuur.

Vragen en contact
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de FAQ.

Eerste gesprek

Dit gesprek is met de manager van de betreffende afdeling en een toekomstige collega of een van de directeuren van The Health Cloud.

Tweede gesprek

Dit gesprek is met een toekomstige collega (senior of teamlead) van de betreffende afdeling. Hier sluit of de recruiter of  een van de directeuren van The Health Cloud bij aan. Voorafgaande aan het tweede gesprek is het mogelijk dat we je (apart) uitnodigen voor een online assessment (maximaal 1 uur) bij ons op kantoor. Ook kan het zijn dat we je vragen om voor het tweede gesprek een case uit te werken of eigen werk mee te nemen.

Arbeidsvoorwaardengesprek

In welke vorm we dit gesprek hebben, laten we afhangen van jouw voorkeur. Het kan zijn dat je het prettig vindt hiervoor langs te komen bij ons op kantoor. Ook per mail kan het worden verstuurd naar je waarna we uiteraard ook nog even telefonisch contact met elkaar hebben. Wij vragen bij Medicore ook altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is een document dat je bij de gemeente kan opvragen. Voor senior en management posities is het niet ongebruikelijk dat we voorafgaande aan het arbeidsvoorwaarden gesprek een assessment inzetten (dit vindt bij ons assessmentbureau in Hoofddorp plaats en neemt een hele dag in beslag).

We koppelen altijd binnen vijf werkdagen na elk gesprek terug of we een vervolg met je aangaan.

Dienstverband

Bij aanvang van jouw dienstverband bij the Health Cloud krijg je een uitgebreide algemene introductie en is er een specifiek inwerktraject en begeleiding vanuit de afdeling waar je werkzaam wordt.