Studenten & Starters

Graag met eigen ogen zien hoe leuk het werken bij the Health Cloud is? Hieronder staan de verschillende mogelijkheden om kennis met ons te maken.

Informele kennismakingssessies
Wij organiseren regelmatig informele kennismakingssessies. Wij geven dan een korte presentatie over ons en vertellen meer over onze klanten en projecten. Na de presentatie volgt een rondleiding door ons pand die eindigt in onze eigen bar. We sluiten na een speeddatesessie in de bar de kennismakingssessie af en laten je zo spoedig mogelijk weten of er concrete mogelijkheden voor je zijn. Wil je je hiervoor opgeven dan kan dat via ons contactformulier of houd onze agenda in de gaten en meld je dan aan.

Lunchafspraak
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een informele lunch bij ons op kantoor. Je kunt dan letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven op ons kantoor en praten met een eventueel toekomstig vakgenoot.

Inhousedagen & bedrijvendagen
Een andere optie is deel te nemen aan onze inhousedagen of onze agenda te bekijken voor de bedrijvendagen.

Vacatures en solliciteren
Ben je al overtuigd door de website? Ga dan direct door naar de vacatures voor studenten en starters en solliciteer direct! Staat er momenteel niets voor jou bij dan kun je uiteraard ook een open sollicitatie sturen.

Vragen en contact
Heb je vragen over onze mogelijkheden voor studenten en starters, neem dan gerust contact met ons op of bekijk de FAQ.

Bekijk onze vacatures

the health cloud

Leren en ervaren

Bij the Health Cloud Academy

Young professionals zijn de toekomst en daar investeren wij graag in. The Health Cloud biedt je verschillende mogelijkheden. Net na het afronden van je studie, maar zeker ook tijdens je studie.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden binnen the Health Cloud of ga direct door naar ons actuele vacatureoverzicht.

Student?
We bieden regelmatig leuke stage- en afstudeerplekken aan. Ook is het mogelijk om tijdens jouw studie ervaring op te doen middels een relevante bijbaan bij the Health Cloud. We hebben zelfs een eigen Academy.

Starter?
Ook voor starters is onze Academy interessant. Je krijgt als Young Professional binnen de Academy namelijk de mogelijkheid om, via verschillende opdrachten, kennis te maken met het adviesvak en het werken voor opdrachtgevers binnen de gezondheidszorg. Bekijk hier de andere vacatures voor starters.

Jij en the Health Cloud?
Op deze website kun je al een heleboel lezen over onze projecten, de bedrijfscultuur, de werkomgeving en je kunt lezen wat jouw eventuele toekomstige collega’s vinden van het werken bij the Health Cloud.

Wil je eerst zelf bepalen of the Health Cloud bij je past?

Doe de DNA check