FAQ

Hier rechts vind je de antwoorden op de meeste veel gestelde vragen.

Wordt jouw vraag hier toch niet beantwoord? Stel dan jouw vraag via het contactformulier.

Of neem telefonisch contact op met Brenda Post (Recruiter) op 06 – 493 18 304.

Neem contact op

Hebben jullie ook werk voor studenten (bijbaan)?

Ja, voor studenten hebben wij zeker mogelijkheden om alvast relevante werkervaring op te doen naast je studie. We gaan daarbij uit van een
beschikbaarheid van tussen de 8 tot 16 uur per week. Kijk hier naar de mogelijkheden voor studenten.

Ik heb gesolliciteerd, wanneer krijg ik bericht?

Een persoonlijke reactie op jouw sollicitatie is wel zo prettig. Wij zullen jou, na een inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie, binnen twee weken infomeren. Wat wij overigens altijd doen is ook breder naar jouw cv kijken dan alleen de functie waar je voor solliciteert. Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Lees hier meer over onze sollicitatieprocedure.

Ik woon niet in Utrecht, is dat een probleem?

Het is natuurlijk niet noodzakelijk dat je in Utrecht woont om bij ons te kunnen werken. Wel verwachten we van je dat je binnen een bereisbare afstand van Utrecht woont of gaat wonen.

Kan ik in deeltijd werken?

Het is bij the Health Cloud mogelijk om in deeltijd te werken, maar wel minimaal 32 uur. Je kan ook 36, 38 of 40 uur werken natuurlijk. Doordat we flexibele werktijden kennen en er ook de mogelijkheid is tot thuiswerken, dragen wij bij aan een gezonde werk-prive verhouding.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Natuurlijk! Heb je jouw droombaan niet gevonden bij de vacatures op onze website? Stuur ons dan gewoon een open sollicitatie met cv. Vergeet hierbij ook niet een korte motivatie te voegen. Wij bekijken graag voor je of er mogelijkheden zijn (nu of in de toekomst).

Wat biedt the Health Cloud aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden?

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Minimaal twee keer per jaar bespreken we je voortgang en functioneren. Daarnaast voeren we jaarlijks ook nog een specifiek ontwikkelgesprek met je. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan. Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een gericht studieplan op te stellen. Daarnaast hebben we binnen the Health Cloud onze eigen Academy. Zie het als een eigen opleidingsinstituut waar je opleidingen, trainingen en masterclasses kunt volgen. Kortom, voldoende ruimte bij the Health Cloud om je kennisniveau op peil te houden en je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Lees hier meer over de ontwikkelmogelijkheden en carrièrepaden binnen the Health Cloud.

Wat ga ik verdienen bij the Health Cloud?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast een salaris, wat gewoon moet kloppen, bieden we je groeiperspectief. Een perspectief waar jij zelf invulling aan kan geven. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Wat zijn de (flex)werktijden?

In bijna iedere functie kun je tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je manager over een passende tijd. Het is (afhankelijk van je functie) ook mogelijk om af en toe thuis te werken. Omdat we kennisdeling en werksfeer belangrijk vinden, is het wel van belang dat je regelmatig op kantoor je gezicht laat zien.

Wie worden mijn nieuwe collega's?

Bij the Health Cloud werken hoogopgeleide, jonge mensen. De gemiddelde leeftijd ligt namelijk rond de 33 jaar. Is jouw leeftijd een stuk hoger of lager dan 33
jaar? Geen probleem, zolang jij je maar thuis voelt in een jonge en ambitieuze organisatie. Veel medewerkers hebben een hbo of wo-opleiding afgerond. Er heerst een
collegiale, informele sfeer bij op ons kantoor. Lees hier meer jouw eventuele toekomstige collega’s of krijg een indruk door even binnen te kijken bij ons.

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen the Health Cloud?

Jazeker, door jouw eigen inzet en initiatief creëer je je eigen kansen. The Health Cloud is een groeiend bedrijf. Er zijn voor jou dus voldoende mogelijkheden om door te stromen. Ook zijn er mogelijkheden om op termijn te switchen van bijvoorbeeld Medicore naar Cure4 of andersom. Bekijk hier de carrièrepaden binnen the Health Cloud.

Hoe is de cultuur/sfeer binnen the Health Cloud?

De cultuur van the Health Cloud is betrokken, ondernemend, professioneel en open. Dat is onze kracht. Een eigen mening, passie en drive stellen we om die reden zeker op prijs. Je werkt in een open kantoorruimte dus de communicatielijnen zijn kort. Even schakelen met je manager of directeur doe je gewoon op dezelfde werkvloer.
Er is zeker ook ruimte voor gezelligheid tussen de bezigheden door. Elke vrijdagmiddag is er de gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten tijdens de ‘vrijmibo’ (borrel) in onze eigen bar. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging. Kijk hier voor meer informatie over onze cultuur.

Ik wil graag een oriënterend gesprek, kan dat?

We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken. Natuurlijk willen we graag iedereen te woord staan, maar dat kan niet altijd. We zoeken echter graag naar mogelijkheden met je. Een verzoek tot een oriënterend gesprek kun je het beste via ons contactformulier doen. Wat wellicht nog leuker is dat je een lunchafspraak maakt bij ons op kantoor. Kun je meteen de sfeer proeven. Even bellen met een van onze recruiters kan natuurlijk ook op 088 – 648 07 00.

Wat is jullie sollicitatieprocedure?

Er zijn twee gespreksrondes. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jouw motivatie achtergrond en ambities. Uiteraard kun je in dit gesprek ook vragen stellen over het werk bij the Health Cloud. In het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis en ervaring. Als we wederzijds enthousiast zijn, ontvang je van ons een voorstel. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om een case uit te werken of eigen werk mee te nemen. Ook wordt er bij bepaalde functies een assessment ingezet. Lees hier meer over onze sollicitatieprocedure.