Cure4

Cure4 ondersteunt startende en gevestigde instellingen met innovatieve financieel-administratieve en bedrijfskundige diensten.

Van verpleging tot ziekenhuiszorg. Van GGz tot thuiszorg. Cure4 brengt uw financiële processen op orde en optimaliseert uw bedrijfsvoering. Wij helpen u niet alleen op weg, wij brengen u een stap verder. Wij begrijpen de zorg.

Cure4 def.transparant72dpi

Wij begrijpen de zorg

Consultancy, interim en outsourcing professionals

Financieel en bedrijfskundig specialist

Cure4 is opgericht in 2006 en bestaat uit 25 professionals verdeeld over twee bedrijfsonderdelen: het administratiekantoor voor de zorg en het adviesbureau voor de zorg.

Cure4 is gespecialiseerd in bedrijfskundige vraagstukken in de gezondheidzorg. Onze professionals ondersteunen en verbeteren de bedrijfsvoering van zorginstellingen en optimaliseren processen. In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Kostenbeheersing en productiviteitsverhoging zijn aan de orde van de dag. Optimaliseren van de bedrijfsprocessen van instellingen is het antwoord. Cure4 beschikt over de juiste expertise om dit te realiseren.

Cure4 is tevens specialist in financiële dienstverlening voor de gezondheidszorg. Onze financiële professionals ondersteunen de afdeling planning & control van zorginstellingen en verbeteren de financiële administratie met onze interimdiensten, outsourcing en consultancy.

Wij zijn actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, gehandicaptenzorg en revalidatie.

 

Meer weten over Cure4?

Bezoek Cure4.nl

Bekijk onze vacatures