Medicore

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD.

Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de somatische en geestelijke gezondheidszorg.

Medicore-Logo---online

 

EPD's voor de zorg

Optimale ondersteuning van de zorgverlener

De gebruiker centraal

Medicore is opgericht in 2004 en heeft ruim 100 medewerkers. Onze mensen zijn hoog opgeleid en oplossingsgericht. Ze hebben een groot besef van de bedrijfskritische betekenis die onze software voor gebruikers heeft. Bij de ontwikkeling van (software)producten en bij projecten combineren wij onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg met een gedegen kennis van vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Wij zijn ervan overtuigd dat onze softwareoplossingen bijdragen aan procesverbetering in de zorg en dat onze opdrachtgevers met behulp van onze EPD’s hun patiënten en cliënten centraal kunnen stellen.

Medicore volgt altijd de wet- en regelgeving en ontwikkelt met een groot developmentteam voortdurend betere en uitgebreidere functionaliteit op het gebied van zorgadministratie, zorgplanning, cliëntendossiers en e-Health. Verhoging van de usability en flexibiliteit van onze software is voor Medicore een continue proces. Daarbij wordt vastgehouden aan de stabiele basis van het Medicore EPD: een stabiel framework, een robuuste performance en het volgen van standaarden.

Ruim 700 klanten en 18.000 zorgprofessionals werken dagelijks met onze software die we ondanks de complexiteit en hoeveelheid aan data zo overzichtelijk en prettig mogelijk willen laten zijn. Usability is daarbij erg belangrijk. Ons motto is dan ook: less is more, fun to use en any device. Medicore heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare zorg en de ambulante GGZ.

 

Meer weten over Medicore?

Bezoek Medicore.nl

Bekijk onze vacatures