Vitaalpunt

Vitaalpunt is een centrum voor medisch-specialistische zorg met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in eerste- en tweedelijns zorgtrajecten voor mensen met psychische en/of fysieke problemen.

Vitaalpunt

Medisch-specialistische zorg

Verbeteren en bevorderen van de kwaliteit van leven

Arbeid en gezondheid

Onze missie is het verbeteren en bevorderen van de kwaliteit van leven door middel van gezondheidsbevorderende interventies, waarbij het functioneren van onze cliënten in dagelijkse activiteiten, werk en vrije tijd de norm is. Wij willen gezien worden als de beste dienstverlener op het snijvlak van arbeid en gezondheid.

Ons uitgangspunt is de mens in beweging. Beweging als een continue wisselwerking tussen lichaam en geest. Interventies dienen dan ook op beide vlakken aan te grijpen om optimaal effect te bereiken. De beweging waardoor een mens fysiek en mentaal in balans komt, brengt hem makkelijker in balans met zijn omgeving. De energie die hierbij vrijkomt heeft een versterkend effect op beide.

Door deze beweging tot stand te brengen helpen we het individu, de organisatie én leveren we een zinvolle bijdrage aan de maatschappij. We behandelen en begeleiden alle arbeidsrelevante aandoeningen, op persoonlijke en betrokken wijze en altijd gericht op het bereiken van een concreet resultaat.

Wij bewegen onze medewerkers om zich te ontwikkelen en te groeien om zo een leuke, uitdagende en in menselijk opzicht zinvolle rol binnen onze organisatie te vervullen. Wij streven intern na wat we onze cliënten toewensen.

 

Meer weten over Vitaalpunt?

Bezoek Vitaalpunt.nl

Bekijk onze vacatures